maandag 25 augustus 2014

Nog meer randjes

Toen ik de randjes cursus ging doen had ik mooie randstof gekocht. Hoofdkleur rose en daarbij mooie groen gezocht. Wat was ik blij. 
Tot de cursus begon..... bleek namelijk dat ik een randstof had die niet kon worden gespiegeld. Wat baalde ik hiervan. Ik heb toen de turquoise randstof gekocht van Jinny Beyer. Dit mocht alleen als ik ook een top ging maken met de rose. Dat heb ik dus ook keurig gedaan. 
De blauwe is met de hand gepatched en gequilt. En hangt inmiddels in Terband. 
De rose is met de hand gepatched en machinaal gequilt. Ik wilde namelijk graag eens iets machinaal quilten en heb dat dus gedaan. Na het dubbelen op mijn gemak alle kaders van de blokken gedaan en een dag later de blokken en de rand op mijn gemak. Bijna alles heb ik in de naad gequilt. De bies erom .... en eindelijk zijn zijn ook mijn rose randjes klaar. Eigenlijk zijn het niet zomaar randjes, het is de helft van Golden Album Quilt van Jinny Beyer. Ik vond het heel leuk om deze quilts te maken. Het spiegelen van de stof en deze steeds proberen weer anders te gebruiken. Het is verrassend om te zien wat er dan gebeurt met je stof.


Een stukje van de rose stof en de achterkant erbij. De achterkant heb ik bij hun (klik) gekocht.


Uiteindelijk is het dit geworden. Helaas krijg ik de foto niet gedraaid, maar het geeft in ieder geval een indruk.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog, en ik hoop tot een volgende keer. 

Groetjes van Jacqueline en nog een fijne dag!1 opmerking:

  1. Jacq hij is prachtig!!! Wat ben je hier toch goed in. Wees er maar trots op; zó mooi gemaakt.Lekker van genieten en op naar het volgende project!
    Liefs,
    Stella
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen